WIPO Intellectual Property Judges Forum

Dorim să vă informăm că, în perioada 10-12 noiembrie 2021 se va desfăşura, în sistem virtual, Forumul Judiciar privind proprietatea intelectuală, eveniment organizat anual de Institutul Judiciar al Organizației Mondiale a Proprietății intelectuale (OMPI) adresat judecătorilor în domeniul proprietății intelectuale.

Forumul își propune să asigure o platformă pentru dezbateri privind experiențe și provocări stringente legate de PI urmare accelerării inovației și utilizării transnaționale a PI. Programul poate fi accesat urmând IP Judges forum 2021

Evenimentul de anul trecut s-a bucurat de participarea unui număr impresionant de judecători care au interacționat la nivel internațional aducând în discuţie aspecte importante legate de drepturile de proprietate intelectuală.

În vederea încurajării dialogului permanent și deschis între organismele judiciare, participarea la forum se limitează la membrii sistemului judiciar și, după caz, la organisme cvasijudiciare active în soluționarea litigiilor de proprietate intelectuală.

Apreciem interesul persoanelor interesate, din mediul judiciar, și încurajăm înregistrarea online până la data de 5 noiembrie, fără taxă de participare, la adresa de mai jos, folosind codul de securitate AUT592LND2: Online Registration

Întrebări legate de eveniment pot fi adresate Biroului Internațional OMPI la adresa: judicial.institute@wipo.int