Seminar „Serviciile online ale Sistemului de la Madrid”

Avem plăcerea de a vă informa că, în data de 4 noiembrie 2021, se va desfășura, în sistem videoconferință, seminarul regional Serviciile online ale Sistemului de la Madrid.

Acest eveniment este organizat de OMPI, în colaborare cu Oficiul de Brevete al Republicii Polone, și își propune să parcurgă aspecte privind instrumentele online ale Sistemului de la Madrid pentru înregistrarea internațională a mărcilor. Lectorii acestui eveniment vor face prezentări și vor oferi răspunsuri cuprinzătoare la întrebările pe care utilizatorii sistemului le pot avea.

La eveniment vor participa reprezentanți OMPI și UPRP, care îți desfășoară activitatea în acest sector. Adresându-se atât specialiștilor cât și solicitanților, ediția de anul acesta a seminarului se va desfășura online, limbile de lucru vor fi limba engleză și limba polonă, traducerea simultană fiind asigurată.

În speranța că agenda de lucru anexată prezintă interes pentru dumneavoastră și vă doriți să luați parte la acest eveniment, puteți confirma participarea la următorul link de înregistrare .