Specialiştii OSIM au fost prezenţi la Sibiu în cadrul Salonului ”Cadet INOVA”

 
În perioada 11-13 aprilie 2019, specialiştii OSIM au fost prezenţi la Sibiu în cadrul Salonului ”Cadet INOVA” , un eveniment promovat de Corpul Cadeţilor “GL. mr. Nicolae USCOI” şi Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu sub Înaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Români.

Experții OSIM Elisabeta Berceanu și Valentin Crețu au prezentat lucrarea intitulată ”Titluri de proprietate industrială în sport„ care se încadrează în tematica promovată de OMPI – ”LUPTĂ PENTRU AUR – proprietatea intelectuală și sportul„ în contextul aniversării Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale 26 Aprilie.

De asemenea delegația OSIM a participat la jurizarea lucrărilor expuse și acordarea premiului special OSIM, câștigat de tinerii cercetători de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca pentru invenția cu titlul ”Panou compozit multistratificat și procedeu de obținere a acestuia„.

Salonul ”Cadet INOVA” 2019 a reprezentat un eveniment remarcabil, fiind o bună oportunitate pentru tinerii cercetători de a-şi prezenta rezultatele cercetărilor şi invențiile şi de a realiza parteneriate ştiinţifice în vederea identificării unor teme de cercetare de actualitate.