Seminar cu tema „Noutăți privind protecția proprietății industriale la nivel european” organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș

 
În data de 10 aprilie 2019, specialiștii OSIM au fost prezenți în calitate de lectori la Seminarul cu tema „Noutăți privind protecția proprietății industriale la nivel european” organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, reprezentată de Dl. George CAVAL, Președinte, în parteneriat cu Centrul Regional Argeș, din cadrul Universității din Pitești, reprezentat de dl. Prof. univ. dr. Sebastian PÂRLAC.

Delegația OSIM formată din dna. Mariana Muscalu, dna.Mariana Hahue, dna. Elisabeta Berceanu și dl. Valentin Crețu experți în cadrul Serviciului Marketing, au prezentat lucrări referitoare la titlurile de protecție ale proprietății industriale – mărci, desene și brevete de invenție naționale și europene, au prezentat bazele de date specifice și au răspuns la întrebările managerilor de IMM-uri prezenți în auditoriu.

S-a remarcat interesul deosebit al IMM-urilor din județul Argeș în ceea ce privește posibilitățile de protecție a proprietății industriale, precum și activitatea susținută depusă de Camera de comerț Argeș și de Centrul Regional Argeș de conștientizare a mediului de afaceri și de promovare a proprietății industriale.