Seminar organizat de PRIA EVENTS în colaborare cu OSIM

Specialiștii OSIM au fost prezenți în data de 18.07.2017, la seminarul organizat de PRIA EVENTS în colaborare cu OSIM, în sala de conferințe a Hotelului RADISSON-București.

Peste 50 de participanți din mediul de afaceri, cabinete de consilieri în PI și avocați, Camere de comerț, și mediul bancar au apreciat prezentările domnului Adrian Negoiță, și a doamnelor Carmen Solzaru, Eugenia Nicolae, Elisabeta Berceanu, care s-au referit la necesitatea documentării în bazele de date naționale și internaționale, la posibilitățile de înregistrare a mărcilor naționale și europene, precum și la beneficiile accesării serviciului de Prediagnoză de PI, a cărui obiectiv este susţinerea inovării şi valorificarea potenţialului creativ al IMM-urilor.

Cea de-a doua parte a seminarului a fost dedicată discuțiilor dintre participanți și lectori unde au fost puse numeroase întrebări referitoare la posibilitățile de protecție a drepturilor de PI și obținere a unor informații relevante din bazele de date naționale și internaționale de brevete și mărci. De asemenea reprezentanții IMM-urilor și-au manifestat interesul de a beneficia de serviciul de Prediagnoză de PI, acest serviciu fiind considerat deosebit de util pentru întreprinderile pe care le conduc.

Atât programul de lucrări, alegerea lectorilor cât și organizarea în ansamblu a seminarului au făcut ca evenimentul să fie deosebit de reușit, o eventuală continuare a acestui tip de seminarii fiind așteptată de către toți participanții.