Oficiul Austriac de Brevete a prezentat în cadrul Festivalului Pioneers-2017 prima identitate virtuală, Albert, care ajută clienţii să regăsească mărcile comerciale în tmview!

 

Oficiul Austriac de Brevete a prezentat în cadrul Festivalului Pioneers-2017 (unde peste 2500 de fondatori de tehnologie, directori de inovare, investitori și jurnaliști se întâlnesc pentru a modela viitorul) prima identitate virtuală, Albert, care ajută clienţii să regăsească mărcile comerciale în tmview!

Albert poate fi găsit pe facebook https://www.facebook.com/patentbot

Președintele Oficiul de Brevete Austriac, Mariana Karepova a prezentat primul consultant de marcă digital din echipa Oficiului.

El analizează noi branduri de start up-uri și află dacă există deja semne similare în circulație. Pentru aceasta, el caută în baza de date internațională privind mărcile comerciale în mai mult de 40 de milioane de mărci. Pentru start-up-uri este foarte ușor să obțină o primă evaluare a unicităţii brandului sau a mărcii. În plus, față de consultantul digital, experții Oficiului pentru Brevete Austriac oferă pe site, informații cu privire la șansele de succes a unui nou brand.