Comunicat – 28 aprilie 2014

Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale este marcată de către Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci printr-o serie de acţiuni în Bucureşti şi în teritoriu. În zilele de 28-30 aprilie, la Palatul de Justiţie din Bucureşti OSIM va fi prezent cu stand propriuşi specialişti, alături de standurile Direcţiei generale a Vămilor, Polţiei, ORDA şi unor firme titulare de drepturi de proprietate intelectuală.
Domnul dr.ing. Alexandru Ştrenc, directorul general adjunct al OSIM va prezenta astăzi începând cu ora 15.00, mesajul instituţiei la deschiderea oficială de la Palatul de Justiţie a manifestărilor organizate de către Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, în sala „Paşilor Pierduţi”.
Atât pe pagina internet a OSIM cât şi pe paginile Centrelor regionale sunt postate afişele şi mesajele OMPI dedicate acestui eveniment anual. În plus, din data de 25 aprilie, OSIM este prezent şi în media socială la adresa de facebook : www.facebook.com/pages/Oficiul-de-Stat-pentru-Inventii-si-Marci/379132372224703

Florin Popa
Purtător de cuvânt